Saturday, June 7, 2014

Έκθεση κοσμήματος του Εργαστηρίου Χαλκίδας

έργα των: Μαρία Αποστόλου, Ροδούλα Σαμαρτζή, Ελπινίκη Καβαθά, Βίκυ Μαυρουδή και άλλων εκθετών  ^_^

Μετακομίζοντας στην Χαλκίδα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το κόσμημα (-παύλα-μέταλλο) για δύο κυρίως λόγους: πρώτον γιατί λάτρεψα το ψηλοτάβανο χώρο που γίνεται το μάθημα, βλέποντας εκεί τον ιδιαίτερο καθηγητή, τα εργαλεία, τις φωτιές, τα σφυριά και τον μικρό πίσω κηπάκο. Και δεύτερον μου φάνηκε καλή ιδέα να εξελίξω κάπως τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ του Double Crochets. Παράλληλα ήταν μια ευκαιρία να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους και να κρατήσω επαφή με τον εξωτερικό κόσμο, φεύγοντας για λίγες ώρες από την οθόνη του υπολογιστή.










Εν τέλει πέρασαν 8 μήνες και να' μαι να συμμετέχω και στην έκθεση του Εργαστηρίου Χαλκίδας. Αναπόφευκτα τα κοσμήματα μου έχουν σχέση με το βελονάκι και το ρούχο, μετά και την προτροπή του καθηγητή μας να δημιουργήσω ένα ενιαίο σκεπτικό και να βασιστώ στην ραχοκοκαλιά των προηγούμενων ερεθισμάτων μου, χωρίς να χάσω χρόνο ψάχνοντας αλλού την ιστορία μου. Λογικό; ναι.


Όπως θα είδατε και στην πρώτη εικόνα, υπήρχαν τουλάχιστον άλλοι 2 εκθέτες που χρησιμοποίουν το βελονάκι για τα κοσμήματα τους, και αυτό κάπως με συγκινεί και με χαροποιεί ιδιαίτερα! (και γι'αυτό τους έβαλα στο "εξώφυλλο" αχεμ γκουχ γκου!). Αν θέλετε να δείτε περισσότερα, τα εγκαίνια της έκθεσης ήταν την Δευτέρα που μας πέρασε, και η έκθεση θα βρίσκεται στην αίθουσα Αριστοτέλης του δημαρχείου στην παραλία της Χαλκίδας μέχρι και την Τρίτη 10/06/2014. Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 13:00 και 19:00 - 22:00. Αν περάσετε, στείλτε μου ένα μήνυμα!



Πιθανά να είναι ιδέα μου, αλλά αυτά τα κοσμήματα είναι διαφορετικά από ότι σας έχω συνηθίσει ως τώρα -αν και είναι πολύ κοντά στην αισθητική μου, και με εκφράζουν 100% ^_^ Μπορεί να αργήσει η βελτίωση να φανέι στα Double Crochets πράγματα, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Προς το παρών είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά!!  Πώς σας φαίνεται;
φιλάκια
Μαριέττα
΄

υ.γ. έχω εκατό ακόμη φωτογραφίες από τα έργα των συμμαθητών μου, και ίσως θα έπρεπε να κάνω ένα άλλο ποστ για αυτές, να έχω και ολόκληρη τη λίστα με τα ονοματά τους! ! Που παρεπιπτόντως είναι παλιότεροι και κάνουν φανταστικά πράγματα. 

1 comment:

  1. Φίλη μου, είναι όλα τέλειαααα! <3

    ReplyDelete

life

    Oh lala, πέρασε ο καιρός ε; Όπως θα ταν αναμενόμενο, έχουν γίνει άπειρα πράγματα από τον Οκτώβρη -που βλέπω εδώ ότι ανανέωσα για τελευτ...