Saturday, June 14, 2014

The Wandering Deer for Double Crochets

  Νομίζω δεν μπορώ καν να περιγράψω με τον γραπτό λόγο, τι χαρά μου γιαυτό το post. (Ίσως θα έπρεπε να βγάλω μια φωτογραφία με τη χαρούμενη φάτσα μου.) Εδώ και λίγο καιρό φιλοξενούμε στο σπίτι του Double Crochets ένα μικρό, τέλειο, πλεκτό κοριτσάκι. Την λένε Έττα και την έφτιαξε η Βιβίκα με περίσσια αγάπη και φροντίδα! Η Βιβίκα, η γνωστή, από το The Wandering Deer καλέ, που πλέκει φοβερά πλασματάκια με το βελονάκι, που είναι γραφίστρια και φωτογραφίζει και ράβει και πλέκει και γενικά κάνει μαγικά.


Άλλα την ιστορία της Έττας θα σας την πούμε μια άλλη φορά, σήμερα απλά θα σας δείξω φωτογραφίες από την παραλαβή του δέματος. Στο οποίο η Βιβίκα, σαν αληθινή Ελληνίδα μαμά, έβαλε ένα σωρό καλούδια μαζί με το παιδί της, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να χρειαστεί!


Έτσι (λες και δεν έφτανε το υπερτέλειο κουκλάκι) ήμουν τυχερή να παραλάβω 3 κούκλες μαλλί (ΦΦΟΒΕΡEΣ), μαζί με το αληθινό κουκλάκι, ένα υπέροχο γράμμα με μια original "The Wandering Deer" ζωγραφιά, μια γλυκιά κασετινούλα, ένα αυτοκολλητάκι "The Wandering Deer", καραμελίτσες, μια χρωματιστή ταινιούλα, και κάτι μικροσκοπικές τέλειες καρδούλες. Α και να μην ξεχάσω να σχολιάσω την χειροποίητη θήκη για το κουκλάκι, με print από 60's βανάκια! Θεέ μου, τα αγαπώ όλα!






Ένα πράγμα που μου έκανε extra εντύπωση, ήταν το πόσο καλοφτιαγμένο ήταν το κουκλάκι μου! Τι και αν έχω δει σε χίλιες φωτογραφίες πώς είναι κάτι που φτιάχνει η Βιβίκα, με τίποτα δεν μπορούσα να φανταστώ τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία, που αγγίζοντας το, σου δίνουν την αίσθηση του "καλοφτιαγμένου"! Άλλο πράγμα από κοντά , σε λέω!


 Η Βιβίκα μου έστειλε αυτό το τέλειο πλεχτό κουκλάκι ή αλλιώς amigurumi (όπως λέγεται), στα πλαίσια μιας σειράς που είχαμε ξεκινήσει παλιά στο Double Crochets, με ανταλλαγές καλλιτεχνημάτων που αφορούν το πλέξιμο ή το Double Crochets. Τώρα εγώ με τη σειρά μου θα φτιάξω κάτι στην Βιβίκα για αντάλλαγμα, και θα της το στείλω! Μπορεί να την έχετε ξεχάσει αυτή τη σειρά, γι' αυτό σας υπενθυμίζω την Μιχαέλα και την Βερόνικα, που έχουν συμμετάσχει ως τώρα! Αν ενδιαφέρεται κάποιος να συμμετέχει ας μου στείλει ένα μήνυμα.


Αν σας σκλάβωσε και εσάς η Βιβίκα μπορείτε να την βρείτε: στο blog της, στην facebook σελίδα της, στο etsy shop της (που έχει και άλλα τέεετοια)!
ελάτε μην ντρέπεστε, πείτε ένα γεια!
<Μαριέττα ♥

υ.γ. σύντομα ακολουθεί και η ιστορία της Έττας! 

6 comments:

  1. ♥ Ρε χαζόοο! Συγκινήθηκα! Συνεταιράκι μου ♥ αγάπη παντούούού! Ο λαός απαιτεί φώτο με τη χαρούμενη φάτσα!

    ReplyDelete
  2. χαχαχαχαχαχα μωρέ έλα μην κλαις! !!! ♥♥♥♥ συνεταιρακι μου!! ! !! ΣΕ ευχαριστώ πολύυυυυ!!!! ! ! !!!

    ReplyDelete
  3. Πλήρες πακέτο! ολόκληρος κόσμος ταξίδεψε! Όλα τα πραγματάκια που φτιάχνει η Βιβίκα είναι τέλεια!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. εμ τι νόμιζες!; μπρίκια κολάμε;;;

      Delete
  4. Θεεεεεεεεεεεεεεεεεελω!!! <3

    Να με βάλεις στου συμμετέχοντες παρακαλώ!

    ReplyDelete

life

    Oh lala, πέρασε ο καιρός ε; Όπως θα ταν αναμενόμενο, έχουν γίνει άπειρα πράγματα από τον Οκτώβρη -που βλέπω εδώ ότι ανανέωσα για τελευτ...